Mixér

Vaše zuby zostanú biele aj po grilovačke a víne

Letné dni sú ako stvorené na grilovanie s priateľmi. Aby grilovačka dopadla presne podľa vašich predstáv, presne si naplánujte celý priebeh akcie. Nezabudnite si dostatočne skoro pripraviť mäsko na grilovanie, dostatok pečiva, zeleniny a nápojov. Predveďte sa pred svojimi priateľmi ako najlepšie hostiteľka, nekupujte hotové mäso, ale si pripravte vlastné. V obchode zakúpte kuracie prsia, kuracie stehná vykostené, bravčové karé, slaninku a klobásky. Ak chcete, aby mäsko bolo šťavnaté naložte ho do marinády dva dni pred grilovaním. Vaši priatelia budú z Vás nadšení, pretože budú mať na výber niekoľko druhov grilovaného mäska.

Nezabudnite, že k správnej grilovačke patrí aj pivko a víno. Tvrdý alkohol si odložte na inú príležitosť. K tmavému mäsu zvoľte červené víno, ku kuraciemu sa lepšie hodí ľahké biele víno. Pokiaľ Vaši priatelia patria medzi odborníkov vo víne, siahnite po kvalitnom vínku, odporúčame portské víno, ktoré je veľmi lahodné. Víno nezabudnite vychladiť, aby vynikla jeho jemná chuť a aróma. Ako dokonalá hostiteľka nezabudnite na stôl umiestniť aj stojan na víno, do ktorého víno odložíte. Skúste prekvapiť svojich priateľov, ktorí milujú tmavé víno a servírujte im ho netradične – vychladené na rovnakú teplotu ako biele víno. Nezabudnite na tanier naservírovať aj niekoľko druhov syra a zeleninu.

Po vypití červeného vína, najmä kvalitného sa často stáva, že naše zuby zostanú tmavé a fľakaté. Nepekné fľaky zo zubov ľahko odstránite ak použijete bieliace pásiky na zuby. Vaše zuby vďaka nim zostanú nádherne rozžiarené a budú pôsobiť skvelým dojmom. Bielenie zubov nikdy nebolo jednoduchšie!

Grilovačku si tak môžete naplno užívať a nemusíte sa obávať o svoj biely úsmev!