Zdravie

Moje jedlo 2

Moje jedlo 2Po úspešnom titule Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch po dvoch rokoch pokračovanie Moje jedlo 2. Tak, ako aj v prvom dieli, sa v knihe stretneme so zbierkou vegetariánskych receptov. Naďalej ponúka pestrý jedálny lístok s ľahkými a zdravými receptami. Teraz, ale, prináša ešte zdravšiu a pestrejšiu kuchyňu, ktorej základom je zelenina, ovocie a koreniny. Pyco sa pri vytváraní knihy podelil s jeho najnovšími kreáciami a nečakanými kombináciami.

Nápadité a kreatívne recepty sú doplnené postrehmi autora, jeho zážitkami a dlhoročnými skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádzajú fotografie, ktoré vytvoril sám Pyco a podrobný postup. Nechýba dokonca aj zbierka fotografií od čitateľov, ktoré sú reakciou na jeho debutovú knihu. Obálku knihy, ktorá je nepochybne originálom vytvoril renovovaný fotograf Klaus Enrique a Branislav Šimončík.

Táto kniha vám určite pomôže objaviť nové možnosti a inšpiruje vás k novým experimentom pri varení. Zakúpiť si ju môžete online na portáli Kuchárky.sk. Okrem tejto knihy si môžete nájsť recenzie, odporúčania a tiež množstvo iných kvalitných kníh o varení.

V Knihe Moje jedlo 2 sa na 180 stranách nachádza množstvo receptov s ich postupmi. Úspech debutu Moje jedlo, bol výsledkom úprimnej snahy autora o podelenie sa so skúsenosťami a svojim vlastným príbehom. Pyco, aj napriek tomu, že ho poznáme hlavne z televíznych obrazoviek ako vynikajúceho moderátora, vyštudoval hotelovú akadémiu v Bratislave.

K moderovaniu ho dotlačila Oľga Záblacká tým, že ho nútila čítať hudobné správy a tiež aj uvádzať skladby pri „koncertoch na želanie“. Často ho počas vstupov prerušovala otázkami, čim ho nútila k improvizácií. Je zaujímavé, že za svoju úroveň moderovania bol v začiatkoch v rádií často kritizovaný. Neskôr začal pracovať ako moderátor v relácií o varení a cestovaní. Pozvanie do SuperStar bral ako žart, ale nakoniec ho vybrali. Sám si o sebe myslí, že na moderovanie je málo zhovorčivý a preto sám viac inklinuje k tomu, čo vyštudoval – vareniu.

Zaujímajú ho nové štýly a často na svojej stránke, ako aj na sociálnych sieťach, uverejňuje posty o nových trendoch, nápadoch alebo jeho vlastných experimentoch, ktoré sa premenili na chutné jedlá a pochúťky. Pre mňa je Martin Pyco Rausch dobrým príkladom človeka, ktorý nakoniec robí to, čo mu je najbližšie a čo mu robí radosť. Niekedy človek zistí, že nič sa nevyrovná skutočnému pocitu zadosťučinenia a naplnenia, ktorý máme keď robíme to k čomu nás volá naše srdce a k čomu máme najbližšie.