Cestovanie

Netradičný Silvester 2011/2012

Dajte rázny koniec ,,gaučovému“ silvestrovaniu. Privítať nový rok môžete aj príjemnejšie. Pre niekoho neexistuje nič lepšie ako sedieť pred silvestrovským programom a tlačiť do seba chlebíčky. Avšak v prípade, že chcete zmenu, máme pre vás niekoľko typov na netradičný Silvester.

Nie je nič jednoduchšie ako si na internete zadať do vyhľadávača ,,Silvester 2011/2012“ a už len vyberať z bohatej ponuky. Nájdete tam rôzne zájazdy a pobyty doma i v zahraničí. Prídu si na svoje rodiny s deťmi, partie priateľov, ale aj páry, ktoré chcú tráviť Silvester romanticky vo dvojici. Chcete silvestrovať na horách alebo pri mori? Rozhodnutie je len a len na vás.

Vo všeobecnosti je najväčší záujem o chaty na horách. Slováci si okrem vítania nového roka chcú užiť zimné radovánky. Práve Vysoké Tatry ponúkajú nielen veselý Silvester, ale aj kvalitnú lyžovačku.

V cene pobytov, ktoré nájdete na internete je zahrnuté ubytovanie, väčšinou polpenzia, silvestrovská večera a zábava. V mnohých prípadoch môžete využiť skupinové alebo rodinné zľavy. Niektoré pobyty majú v cene zahrnutý aj vstup do wellness centra, výlet alebo skipass. Určite je z čoho vyberať.

Pre náročnejších a hlavne solventnejších je tu silvestrovská exotika. Taká rozlúčka so starým rokom na Novom Zélande alebo Madagaskare tiež nie je na zahodenie.

Možno by ste takýto Silvester mimo domu aj uvítali, ale brzdí vás rodinný rozpočet? Tak čo teda kúpiť si silvestrovský pobyt ako darček pod stromček. Možno budete prekvapení a vaše deti ocenia takéhoto Ježiška viac ako štyridsiate autíčko do zbierky. Nech zasadne rodinná rada a možno sa dohodnete. Zážitky sú na nezaplatenie a spomienky vám ani vašim deťom nik nevezme. Navyše takéto rodinné dovolenky vás zbližujú.

Keď ste single a bez záväzkov môžete zhromaždiť skupinku známych a priateľov, ktorí sú na tom podobne a vyberte sa na poriadnu silvestrovskú party. Keď je vašou silnou stránkou organizačný talent a trúfate si, neváhajte a zorganizujte party vy. Nemusíte celé bremeno niesť iba vy, môžete zapojiť do prípravy aj svojich priateľov. Každý bude mať za úlohu niečo iné a určite sa vám spoločnými silami podarí zorganizovať nezabudnuteľnú silvestrovskú noc.

Ilustračné foto na titulke: SXC.hu