Láska a vzťahy

Ako sa pripraviť na dokonalé rande len s niekoľkohodinovým predstihom?

Samota je zlá a nikto z nás sa dlhodobo bez ľudského kontaktu nedokáže naplno prejavovať, a preto si  časom vyhľadá spoločnosť jemu milej a blízkej osoby. Ak sa práve teraz o to snažíte aj vy, je ten najlepší čas sa na všetko dôkladne pripraviť.

Ak sa chcete zbaviť nervozity, stresu a miernej paniky, urobte si plán, ktorý vám pomôže celú situáciu lepšie  zvládnuť. Vyžaduje si to ale svoje postupy a určitú mieru zodpovednosti, čo bude možno pre vás tak trochu aj skúškou trpezlivosti.

Čo robiť 24 hodín pred prvým rande?

Ak nie je vo vašom živote pracovný poriadok a nemusíte ničomu venovať svoju pozornosť, je to jednoduchšie. Ak máte ale pracovné povinnosti, niektoré veci bude pre vás zvládnuť náročnejšie. Týchto dôležitých 24 hodín si musíte dokonale usporiadať.

Snažte sa prežiť tento deň s maximálnym prínosom pre vaše zdravie a krásu. Tu sú hlavné a najdôležitejšie položky tohto programu:

  • 15-minútové ranné cvičenia môžu zlepšiť stav pleti a samozrejme aj vašu náladu. Zároveň ide aj o dobrý spôsob, ako posunúť vaše vzrušenie do pozadia a na nervozitu zabudnúť!
  • Držte sa ďalej od rýchleho občerstvenia, sladkostí a alkoholu. Po prvé, tieto produkty spôsobujú nepríjemné kožné reakcie (akné a prvé rande, nie sú najlepšími priateľmi). Po druhé, „nezdravé jedlo“ nezlepšuje ani vašu psychickú pohodu. Ovocie a zelenina, celozrnný chlieb, ryby alebo kuracie mäso. Takéto menu zabezpečuje, že pokožka bude žiariť a štýlové dámske nohavice budú perfektne sedieť.
  • Urobte si manikúru. Samozrejme, že to nie je prvá vec, ktorú si ľudia na vás všimnú, ale pekne upravené ruky sú zárukou úspechu a vyššieho sebavedomia, a to nielen u žien.

Už len 12 hodín do stretnutia

Je na čase rozhodnúť sa! Zlaté pravidlo: nesnažte sa obliekať výslovne sexy alebo naopak rutinne, najmä ak je váš obvyklý štýl od týchto vecí na míle vzdialený.

Premýšľajte o vhodnosti vášho oblečenia v súvislosti s konkrétnym zoznámením. Pôjdete do reštaurácie? Vyberte si vhodné šaty.

Chystáte sa na film? V tom prípade sme za neformálny ženský outfit. Budete sa prechádzať v parku? Potom urobíte príjemný dojem, ak si jednoducho vyberiete pohodlnú obuv. Dôležitá  vec – nezabudnite doplniť úsmev. Ide o dôležité príslušenstvo, ktoré ničí hranice a prekonáva bariéry.

Čo stihnete za dve hodiny?

Hydratačná maska na tvár? Určite je to skvelá voľba, ale dve hodiny pred rande asi nie. Nikdy neviete, ako na kozmetický prípravok zareaguje vaše telo plné hormónov a stresu, ktoré sa pred prvým stretnutím vo vašom tele určite nahromadia. Tieto veci robte určite skôr, dve hodiny do rande sú už len o drobných detailoch, možno vlasoch a voľbe vhodných doplnkov v podobe šperku.

Pamätajte si, že vzhľad by mal byť ľahký a nie príliš agresívny. Ak ste zdôrazňovali oči – nepoužívajte výrazný rúž a naopak.

Ak si dáte na všetko naozaj dobrý pozor a nič (možno aj vďaka včasnej príprave) nepodceníte, určite sa vám podarí nájsť milovaného muža, ktorý vám o pár týždňov alebo mesiacov navlečie na prst prenádherný zásnubný prsteň z bieleho zlata.

Ešte lepšie ale urobíte, ak sa takto správať, stravovať a žiť budete neustále, ide predsa aj o vaše psychické a fyzické pohodlie, ktoré môže byť dobrým magnetom na príjemnú spoločnosť neustále.

Foto: pixabay.com