Cestovanie

Vodné parky nezaostávajú ani tento rok. Mladé rodiny ich milujú!

Tam, kde sa snúbi zábava, oddych, možnosť športovať alebo urobiť niečo iné pre svoje zdravie, záujem zo strany návštevníkov neutícha. Vodné parky za posledné roky hlásia veľký „boom“. Ponúkajú čoraz viac moderných možností na rekreáciu, a preto sú také populárne.

Ich výhody sa vo všeobecnosti dajú zhrnúť do niekoľkých viet. Návštevníci nájdu všetko pod „jednou strechou“ – bazény, tobogány, wellness, bary a reštaurácie. Nechýba ani celodenný animačný program a rôzne rýchlokurzy. Všetky aktivity sú pre malých, ale aj veľkých, teda nudiť sa vo vodnom parku nebude žiadny z návštevníkov. Samozrejme, aj tu sa dá oddychovať na ležadle, no pri takej kráse a možnostiach niečo nové zažiť, by to bolo absolútne na škodu.

Vodné parky ponúkajú svojim návštevníkom aktívny relax. Na týchto moderných vodných plochách jednoznačne neobsedíte. Ak nechcete skúšať spúšťanie sa z tobogánov, máte možnosť vybrať sa na niektorý z pripravovaných programov v rámci letných festivalových zábav. V mnohých vodných parkoch vás roztancujú, respektíve rozhýbu už v bazéne. Máte možnosť zacvičiť si alebo sa rozhodnúť pre niektorý zo zaujímavých kurzov. Prítomní sú aj inštruktori plávania, surfovania a pod.

Atrakcie, ktoré musíte zažiť s celou rodinou!

Každý vodný park sa pýši nejakou typickou atrakciou. Aby ste sa cítili ako na skutočnej prímorskej pláži, ponúknu vám menšiu tropickú oázu alebo sa zahľadíte na podmorský svet plný koralov, rybičiek a mušlí.

To, čo nesmie chýbať v žiadnom vodnom parku, je perfektný wellness a taký menší meditačný kútik. Saunové procedúry sú už dnes dostupné aj v noci počas rôznych tematických programov. Aj vo vodnom parku sa môžete cítiť ako doma! Mnohé už ponúkajú relax na menších letných terasách a stále lákajú deti k pohybu, tancu a rôznym náučným aktivitám.

Foto: pixabay.com